Prajitura cu visine

de Julie in Prajituri, 9 Mai 2010 | 5105 vizualizari

 

O alta reteta grozava si celebra din categoria " deliciile soacrei" :)

 

INGREDIENTE

Pentru tava de la aragaz.

  • 7 oua
  • o cana cu zahar
  • o cana cu faina
  • o lingura razatura cu lamaie
  • o esenta de vanilie
  • un varf de cutit bicarbonat de sodiu si unul de amoniu , stinse cu zeama de lamaie
  • 1 kg visine proaspete fara samburi sau visine de la congelator
  • zahar farin pentru decor
Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu visine:

Batem bine albusurile cu zaharul adaugam galbenusurile pe rand,
lamaia, vanilia, bicarbonatul si la sfarsit faina.
Amestecam usor.
Turnam amestecul in tava unsa cu ulei si tapetata cu faina.
Deasupra repartizam visinele. Coacem aprox. 25-30 minute.

Dupa ce o scoatem de la cuptor o lasam sa se raceasca si pudram cu zahar farin vanilat.
Taiem romburi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu visine" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

ela 1

09.05.2010, 13:22

ne facea si noua mama pe vremuri

ionela2682 1

09.05.2010, 13:27

ela am crezut ca aici nu esti! da tare buna trebuie sa fie!

Rocsi 1

09.05.2010, 19:20

minunata

COMENTEAZA

TOP
utilizatori

Rocsi

1566 puncte

gaby_duceag

1400 puncte

Caty

1238 puncte

vasimur

1157 puncte

Constelatialeu

1136 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura Pani Walewska